Over ons

Over ons

Sinds Bertus van Domselaar begin jaren zeventig een garage begon achter zijn kleine woning is er veel veranderd en tegelijkertijd veel bij het oude gebleven.

Het familiebedrijf staat tegenwoordig onder leiding van Jan en Ellen van Domselaar en is te vinden aan de Thorbeckelaan 87 in Barneveld. Hier vinden klanten een up-to-date garage waar uw auto met zorg wordt onderhouden. Hierachter ligt een gastvrije showroom vol occasions. Veel mensen zullen Van Domselaar nog kennen als de Seat-specialist, maar tegenwoordig vinden we hier auto’s van alle merken in verschillende prijsklassen, al hebben Volkswagen, Audi, Škoda en Seat de overhand.

Wat altijd bij het oude is gebleven, is de familiaire sfeer binnen het bedrijf en de persoonlijke aandacht. Voor de auto én de klant. Wie op zoek is naar een nieuwe auto of zijn auto in onze werkplaats achterlaat, weet dat hij welkom is. Het kopen van een auto is immers geen alledaagse bezigheid en over een reparatie wilt u alles weten. Op een gedegen advies en een eerlijk antwoord kunt u altijd rekenen. Al bijna een halve eeuw lang.

Vacatures

Bekijk onze vacatures